Verzenden

Hoe verzenden wij?

Verzenden doen wij in twee stevige transportzakken met afgeronde hoeken. Door de afgeronde hoeken, kunnen de garnalen niet klem komen te zitten tijdens transport.
In de eerste zak gaan èèn of twee stukjes spons als houvast voor de garnalen. Wij verzenden maximaal 25 garnalen per zak.
Deze eerste zak vullen wij met zuurstof en 1 liter water uit het aquarium waarin de garnalen opgroeien.
Aangezien de tweede zak net iets groter is als de eerste zak en deze ook gevuld wordt met zuurstof, ontstaat een soort extra airbag tussen de twee zakken. Mocht de eerste zak om wat voor reden dan ook gaan lekken, dan vangt de tweede zak dit op.
Hierna vullen wij de extra dikke tempexdoos op met kranten of bubbeltjesplastic en bij lage temperaturen gebruiken wij een heatpack. De heatpack zorgt voor een aangename temperatuur voor de garnalen tijdens het verzenden.
Verzenden doen wij alleen als de temperatuur overdag en ‘s nachts tussen de 5 graden celsius en 25 graden celsius is. Bij kouder of warmer weer, verzenden wij niet.
Vervolgens zullen de garnalen via de  pakketservice verzonden worden. U ontvangt via de mail een track en trace code. Hiermee kunt u uw pakketje volgen en krijgt u een tijdsindicatie waarop het pakketje bij u aangeboden zal worden. Wij verzenden onze slakken, kreeften en garnalen op maandag, dinsdag of woensdag met de standaard pakketdienst en maandag, dinsdag, woensdag of donderdag met de speciaalkoerier. De speciaalkoerier heeft helaas geen mogelijkheid tot track and trace.
Ondanks dat wij de dieren met de grootst mogelijke zorg inpakken, is verzenden op risico van de koper. De koper is namelijk van harte welkom om de dieren persoonlijk op te halen.